پارتیشن شیشه ای | انواع کاربرد و مزایای آن

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ‌ای یک نوع دیوار نامرئی است که می‌تواند نور را از خود عبور دهد و برای فضاهای مدرنی که به تقسیم بندی محیط نیاز دارند، بسیار مناسب است. این پارتیشن‌ها در واقع پنل‌های شیشه‌ای بسیار بزرگی هستند که تقسیم کننده فضا محسوب می‌شوند. پارتیشن شیشه‌ای باعث می‌شود که طراحان بتوانند محیط‌های کاری کاربردی و ساده‌ای بسازند و باعث زیباتر شدن دکوراسیون شوند. در ادامه مطلب، به بررسی مزایای پارتیشن شیشه‌ای و کاربرد آن می‌پردازیم.

مزایای پارتیشن‌های شیشه‌ای

پارتیشن شیشه‌ای یکی از محبوب‌ترین پارتیشن‌ها در محیط‌های اداری و تجاری است که باعث مدرن‌تر شدن و زیباتر شدن محیط می‌شود. از جمله مزایای پارتیشن می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

  • استفاده از نور طبیعی

کمبود نور طبیعی در محیط کار از مواردی است که می‌تواند باعث افت انرژی و خستگی کارمندان شود. با نصب یک پارتیشن شیشه‌ای می‌توان نور طبیعی خورشید را مورد استفاده قرار داد و از آن بهره برد.

  • صرفه‌جویی در مصرف انرژی

یکی از مزایای پارتیشن شیشه‌ای این است که در مصرف انرژی تا حد قابل توجهی صرفه‌جویی می‌کند. پارتیشن‌های شیشه‌ای، بر خلاف پارتیشن‌های ام دی اف یا آلومینیومی، نیاز افراد را به استفاده از نصب روشنایی و نور مصنوعی کاهش می‌دهند.

  • مقرون به صرفه بودن

پارتیشن‌های شیشه‌ای دارای انواع مختلفی هستند. نوع تک جداره آن از ارزان‌ترین انواع پارتیشن به شمار می‌آید که می‌توانید با هزینه کمی آن را در فضای کاری مورد استفاده قرار دهید.

  • هزینه اجرای پایین

پارتیشن‌های شیشه‌ای در مقایسه با دیوارهای ثابت، هزینه اجرای پایینی دارند. علاوه بر آن، چنانچه افراد قصد تغییرات در ساختار محیط کار خود را داشته باشند، به راحتی می‌توانند با هزینه اندک چیدمان را عوض کنند.

  • عایق صوتی

پارتیشن‌ شیشه‌ ای به عنوان عایق صوتی نیز عمل می‌کند و می‌تواند باعث ایجاد محیط آرام برای کارمندان شود.

از دیگر مزایای پارتیشن‌های شیشه‌ای می‌توانیم به موارد زیر اشاره نماییم:

  • انعطاف پذیری در فضای کاری
  • طول عمر بالا
  • نظافت آسان
  • حک لوگو روی شیشه
  • ایجاد حریم خصوصی
  • مدرن سازی فضا

پارتیشن‌های شیشه‌ای چه کاربردی دارند؟

پارتیشن‌هایی که جنس آن‌ها از شیشه است، دارای طرح‌های مختلفی هستند که از آن جمله می‌توانیم به پارتیشن با درب‌های شیشه‌ای کشویی، پنجره‌های بزرگ، دیوارهای بیرونی کشویی و… اشاره کنیم. به علت کاربرد متریال شیشه در این نوع پارتیشن، می‌توان آن را برای هر اتاق و سالنی مورد استفاده قرار داد. بعضی از پارتیشن‌ها به صورت بدون قاب و یا فریم لس و برخی دیگر دارای قاب بندی هستند که افراد می‌توانند بر اساس محیط و فضایی که در آن قرار دارند بهترین پارتیشن را انتخاب کنند.

آیا پارتیشن‌های شیشه‌ای نسبت به دیوار آجری ارزان‌تر هستند؟

بله. همانطور که پیش از این گفتیم، دیوارکشی با مصالح به هزینه و زمان زیادی برای اجرا نیاز دارد. اما پارتیشن به راحتی نصب می‌گردد و هزینه کمتری نیز صرف آن خواهد شد. از طرف دیگر، چنانچه ساختمان اجاره‌ای باشد، با اتمام قرارداد افراد می‌توانند پارتیشن را از محل خود به جای دیگری جابجا کنند.

سخن پایانی

ایجاد فضای کاری کافی و تفکیک شده از دغدغه‌های اصلی مدیران به شمار می‌آید. پارتیشن‌های شیشه‌ای از محصولات مقرون به صرفه هستند که می‌توانند به تقسیم بندی فضا پرداخته و علاوه بر آن، باعث حفظ نور و روشنایی و ایجاد دید بهتر نسبت به فضای بیرون شوند. در این مقاله به بررسی مزایا و کاربردهای پارتیشن شیشه‌ ای پرداختیم و توضیحات لازم را در مورد آن دادیم.