دکوراسیون شیک با پارتیشن شیشه

مقدمه

طراحی دکوراسیون داخلی با استفاده از المان‌های مینیمال و مدرن، چیزی است که هر سلیقه‌ای را به خود جذب می‌کند. امروزه یکی از پرطرف‌دارترین این المان‌ها، پارتیشن شیشه است که حس آزادی و رهایی بیشتری را به افراد منتقل می‌کند. علاوه بر این، افزایش نور طبیعی هم موضوع دیگری است که امروزه در شهرهای شلوغ و پرتراکم اکثر مردم به دنبالش هستند؛ پارتیشن‌های شیشه‌ای هم دقیقاً همین مزیت را به همراه دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی این پنل‌های کاربردی بپردازیم.

معرفی پارتیشن شیشه

قبل از هر چیز، بهتر است به توضیحی کلی درباره پارتیشن‌های شیشه‌ای بپردازیم. پارتیشن جنس شیشه به پنل‌های تمام‌قدی گفته می‌شود که به دو صورت ثابت یا متحرک در فضای داخلی ساختمان قرار می‌گیرند. این پنل‌ها اغلب نقش جداکننده دارند و به‌جای دیوارهای گچی و ضخیم قرار می‌گیرند. تفاوتی نمی‌کند که قصد استفاده از این پارتیشن‌ها را در منزل دارید یا مکانی دیگر؛ پارتیشن‌های شیشه‌ای مناسب استفاده در خانه، اداره، کافه، رستوران، ویلا و… هستند.

پارتیشن‌های شیشه‌ای از چه چیزی ساخته می‌شوند؟

مانند هر عنصر معماری دیگر، پارتیشن ساخته شده از شیشه هم دارای کیفیت‌ها و جنس‌های گوناگون است. این تنوع به‌غیراز ساختار و مدل پارتیشن، شامل جنس شیشه به‌کاررفته در آن نیز می‌شود. از شیشه‌هایی که اغلب برای این کار استفاده می‌شود می‌توان به شیشه سکوریت، دودی، لمینت و رنگی اشاره کرد که هرکدام ویژگی‌های خاص خود را دارند.

سکوریت، شیشه‌ای است که به‌خاطر ایمنی بالایش معروف است. به عبارتی دیگر، شیشه سکوریت از هفت لایه ساخته شده که مقاومت آن در برابر شکستن را چندبرابر می‌کند؛ همچنین اگر در هر صورتی شیشه شکست، به قطعات برنده تبدیل نشده و پودر می‌شود. شیشه لمینت نیز دارای یک لایه پلاستیک مقاوم رو و پشت کار است که باعث می‌شود در صورت شکستن، تکه‌های پارتیشن شیشه از هم جدا نشده و فقط ترک بخورند.

انواع پارتیشن جنس شیشه

پس از معرفی انواع شیشه‌های به‌کاررفته در پارتیشن، نوبت به معرفی انواع آن از لحاظ ساختار می‌رسد.

پارتیشن شیشه تک‌جداره

همان‌طور که از نام این مدل مشخص است، پارتیشن تک‌جداره فقط از یک لایه شیشه ساخته می‌شود. هرچند شیشه‌های تک‌جداره گزینه خوبی برای عایق کامل صدا و حرارت نیستند، اما از نظر هزینه طبیعتاً ارزان‌تر از پارتیشن‌های دوجداره بوده که خود یک مزیت محسوب می‌شود.

پارتیشن دوجداره شیشه‌ای

درصورتی‌که بودجه به اندازه کافی باشد، پارتیشن دوجداره قطعاً بهترین انتخاب برای محیط‌های شلوغ و پر رفت‌وآمد است. شیشه‌های دوجداره علاوه بر عایق کامل صدا و ایجاد سکوت در محوطه جداشده، به حفظ سرما و گرمای داخلی هم کمک می‌کنند. همچنین پارتیشن‌های دوجداره دارای یک کرکره میان دو شیشه هم هستند که باعث ایجاد یک فضای خصوصی در مواقع دلخواه می‌شود.

پارتیشن فریم دار و فریم لس

در مدل فریم دار، پنل‌های شیشه‌ای بین پروفیل‌های عمودی قرار می‌گیرند؛ این کار به مقاومت بیشتر پارتیشن کمک می‌کند اما باعث شلوغ‌تر به‌نظررسیدن محیط می‌شود. مدل فریم لس نیز برعکس فریم دار است و از شیشه یکدست ساخته می‌شود.

کلام آخر

پارتیشن‌های شیشه‌ای از جدیدترین المان‌های معماری داخلی هستند که به زیباتر شدن فضای داخلی کمک می‌کنند. از مزیت‌های این پارتیشن‌ها می‌توان به ایجاد دکوراسیون مدرن، جداسازی محیط، حس آزادی و نور بیشتر اشاره کرد.