مهم‌ترین معایب بالکن شیشه‌ای که باید بدانید| معایب بالکن شیشه‌ ای

بالکن‌های شیشه‌ای یکی از جدیدترین طراحی‌های امروزی در ساختمان‌ها هستند و جلوه‌ای جذاب و خیره‌کننده دارند. اما همه چیز فقط در زیبایی و جذابیت خلاصه نمی‌شود و این بالکن‌ها نیز معایبی دارند. در این مطلب به بررسی مهم‌ترین معایب بالکن شیشه‌ ای می‌پردازیم.

معایب بالکن شیشه‌ ای

بالکن‌های شیشه‌ای علاوه بر مزایایی که دارند، شامل یک سری معایب هم می‌شوند که در این قسمت به برخی از آنها اشاره میکنیم. به‌خاطر داشته باشید که معایب ذکر شده در این قسمت تنها مربوط به شیشه‌های معمولی و عادی است.

هزینه‌ی بالای نصب و نگهداری

شیشه نسبت به سایر مصالح فرایند نصب و اجرای پیچیده‌تری دارد و به همین دلیل هزینه آن نیز بالاتر است. همچنین بالکن‌های شیشه‌ای نیاز بیشتری به تمیزکردن به‌خصوص در مناطق بارانی و یا مناطق با آلودگی هوای بالا دارند که این مورد نیز می‌تواند هزینه‌های اضافی ایجاد کند. البته نوع خاصی از شیشه، به‌راحتی لک نمی‌شود و این مشکل را حل کرده است. همچنین اگر از انواع نشکن استفاده نشود، همیشه امکان ترک‌خوردگی و شکستگی شیشه‌ها و نیاز مکرر آنها به تعویض وجود دارد.

ایجاد نوسانات دمایی:

 میزان عایق بودن شیشه در برابر گرما و سرما بسته به نوع و کیفیت آن دارد. اگر شیشه بی‌کیفیت و نازک در طراحی و ساخت بالکن به کار برده شود، در فصول سرد حرارت را به‌آسانی از خود عبور می‌دهد و گرمای محیط را حفظ نخواهد کرد. در فصول گرم نیز با عبور نور از شیشه‌ها و حبس گرما در محیط، دما به شدت بالا می‌رود.

ایجاد مشکلات ایمنی

اگر از انواع شیشه‌های نشکن در طراحی و اجرای بالکن استفاده نشود، می‌تواند بسیار خطرآفرین باشد. شکستن شیشه و قطعات ریز پس از شکستگی می‌توانند خسارت‌های جدی جانی و مالی ایجاد کنند. همچنین ممکن است شیشه‌ها به‌خوبی نصب نشده و در جای خود محکم نشوند. این مورد می‌تواند خطر جدی سقوط و آسیب‌دیدگی را به همراه داشته باشد.

ایجاد مشکلات در نمای ظاهری:

معمولاً گمان می‌شود که شیشه، به دلیل نمایش منظره‌های بیرون چشم‌انداز و ظاهر زیبایی ایجاد می‌کند. اما شرایط می‌تواند دقیقاً برعکس باشد! یکی از معایب بالکن شیشه‌ ای این است که درصورتی‌که شیشه‌ها بخار گرفته و یا کثیف شده باشند، ظاهر نازیبایی ایجاد می‌کنند.

ایجاد مشکلات در حریم خصوصی:

با استفاده از انواع معمولی شیشه، ساختمان‌های مجاور و سایر افراد می‌توانند داخل بالکن و ساختمان را ببینند و موجب ایجاد احساس ناراحتی در ساکنین شوند.

نیاز به دریافت مجوز از مجاری قانونی:

ممکن است برای ساخت بالکن‌هایی با جنس شیشه در مناطق شهری، نیاز به گرفتن مجوزهای خاصی از سازمان‌های مربوطه باشد که زمان‌بر است و هزینه‌های خاص خودش را هم دارد.

جمع‌بندی معایب بالکن شیشه‌ ای

در این مطلب به توضیح مهم‌ترین معایب بالکن شیشه ‌ای پرداختیم. این مشکلات می‌توانند ساکنین ساختمان را آزار دهند و یا در زمان فروختن ملک، ارزش آن را پایین‌تر بیاورند و فروش را دچار مشکل کنند. البته امروزه انواع جدید و پیشرفته‌ای از شیشه‌های نشکن مانند شیشه سکوریت و لمینت تولید شده‌اند که معایب بالا را ندارند و می‌توانند تجربه‌ای بسیار زیبا و جذاب از بالکن شیشه‌ای برای شما بسازند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این موضوعات، با ما تماس بگیرید.

کلمه کلیدی: معایب بالکن شیشه‌ ای